Earth angel

Earth Angel workshop

Voel je je wel eens alsof iemand je op deze aarde heeft gedropped en vervolgens is vergeten om je weer op te halen? Heb je een diep verlangen naar ’thuis’, terwijl je je ondertussen omringt weet door familie en mensen die van je houden?

Denk je vaker dat de wereld hartstikke gek is geworden maar dat jij de enige lijkt te zijn die dat in de gaten heeft? Voel je je vaak méér verbonden met je huisdieren dan met de mensen om je heen?

Voel je een diepe ongekende woede in je opkomen wanneer je mensen ziet die nodeloos de natuur vernielen of vervuilen? Loop je met een grote boog om mensen heen die niet ‘echt’ zijn?

Heb je de behoefte om te onderwijzen, raad te geven, te helen, te zorgen en ben je daar ook nog eens stinkend goed in?

Én……loop je tegelijkertijd vaak tegen mensen of situaties aan waarin je jezelf kwijt raakt, waarin je niet begrepen wordt, waarin je ‘gebruikt’ wordt, niet gezien en gehoord wordt voor wie je eigenlijk, werkelijk, diep van binnen, bént?

Grote kans dat je een Aarde Engel bent.

Je hoort bij die speciale groep van lichtwerkers die hierheen is gekomen met een doel. Met een set van kwaliteiten waar je zelf nog geen weet van hebt. Met een blauwdruk in je systeem waar doorsnee mensen alleen maar van kunnen drómen.

We gaan onderzoeken wat het betekent wanneer je een geïncarneerde engel of elementaal bent. Wellicht heb je een diepe connectie met de sterren of juist met de wijzen van de aarde. Is de zee jouw element, of juist het vuur of de wind…..we komen er al spelenderwijs achter. Samen.

Want het mooie is: je bent niet alleen. In de verste verte niet!

In deze workshop ga je kennismaken met je eigen specifieke talenten, met je eigen persoonlijkheid en met gelijkgestemden. Je gaat ontdekken waar je als het ware vandaan kwam, voordat je hier incarneerde als mens.

Je gaat een beter beeld krijgen van jouw kwaliteiten en hoe je die het best kunt inzetten. Je gaat beter begrijpen waarom je vaker dezelfde soort situaties aantrekt of creëert in je leven, en hoe je dat kunt veranderen.

Maar, het allerbelangrijkste dat je gaat ontdekken:

je bent wel degelijk op de juiste tijd en op de juiste plek hier op aarde:

je komt Thuis.

Praktisch: een tweedaagse workshop. We werken met (geleide) meditaties, oefeningen en praktische tools. En met muziek en plezier.

Locatie: in mijn eigen ruimte op Businesspark Stein 107 B in Beek/Elsloo

Data: weekend van 31 augustus en 1 september in 2024, telkens van 10.00 tot ongeveer 15.30 uur (inloop vanaf 09.30 uur)

Deelname: DEZE WORKSHOP IS VOL.

Prijs: € 185,- inclusief koffie, thee en versnaperingen.
Early Bird: Bij aanmeldingen vóór 15 juli, early bird prijs van € 150,-

Interesse?
Graag aanmelden via email: wendy@differentperspective.nl of stuur me een appje


Hieronder enkele reacties van eerdere deelnemers:

Het was weer een bijzondere en absoluut inspirerende dag – Vivian | Mooie inspirerende dag – Kathinka | Ik heb ontzettend genoten en alle informatie was zo fijn. Kijk uit naar volgende week – Tanja | Het was een inspirerende en leuke dag. Kan niet wachten tot zaterdag – Aukje | Wederom een bijzondere, inspirerende , informatieve en ook heel gezellige dag! Ik kijk uit naar deel 2! – Hedwig | Wat was het weer interessant….. Bedankt voor alle informatie, fijn om nog eens allemaal door te kunnen nemen. – Verena | Vervullende dag met gelijkgestemden met een leerrijke en inspirerende begeleiding van Wendy Ebus – Yvonne | Wat een leuke dag was het. Zin in volgende week. – Violetta

Vergelijkbare berichten