Kinderen van deze tijd

Opgeschreven voor Kuthumi in 2012

De kinderen van deze tijd zijn de kinderen van alle tijden.

Ja, er zijn kinderen en volwassenen met mogelijkheden, gaven zoals jullie het noemen, die meer overeenkomen met de eigenschappen die wij allemaal hebben wanneer we niet diep verbonden zijn met de materie van jullie Aarde.

Beschouw het als zielen met een beter geheugen, met een dieper vertrouwen en herinnering aan dat wat zich nét buiten jullie gezichtsveld afspeelt.

Dit is van alle tijden.

Er zijn sinds het bewonen van deze aarde door bezielde individuen altijd kinderen geboren en meesters geweest die het bewustzijn als het ware oprekken, door andere vaardigheden en kennis ten toon te spreiden dan wat gebruikelijk was.

Zo ook nu.

Ja, er zijn mensen en kinderen met speciale telekinetische vaardigheden. Ja, er zijn mensen wiens hersenen (zoals jullie het zouden noemen)  op een andere en ruimere manier functioneren. (zonder hulp van buitenaf).

Ja, er zijn mensen die volgens jullie normen (met betrekking tot DNA ) geen ‘mensen’ zijn, en toch zijn ook zij jullie broeders en zusters.

Juist de kinderen herkennen deze andere energieën, en het raakt ergens een snaar in hun herinnering.

Soms reageren ze met extreem gedrag, waarin de ouders op de proef worden gesteld.

Soms ontwikkelen ze extreme angsten: wat niet bekend is of verklaard wordt leidt vaak tot angst.

Andere keren reageert hun lichaam extreem op de gevoeligheid van hun eigen energie die wordt ‘getriggerd’.

De kinderen in deze veranderende tijden hebben een andere aanpak nodig, veel, heel veel liefde en uitleg. Hun veiligheid ligt in de verankering met de fysieke aarde en in de Liefde die zij terug krijgen.

Jullie kinderen zijn OK, en hoeven niet te veranderen.

Het zijn juist de ouders, de onderwijzers, de opa en oma’s  en andere rolmodellen die vorm geven aan hun  wereld die hun perspectief op ‘waarheid’ moeten gaan aanpassen.

Wanneer de begeleiders van de kinderen van nu vragen gaan beantwoorden, zuiver vanuit hun gevoel gaan reageren en hun referentiekader verbreden, stralen ze een andere energie uit naar hun kinderen.

Je kunt het vergelijken met een baan zonlicht. Wanneer er in een donkere kamer door de gordijnen een smalle baan zonlicht naar binnen kiert, zal de kamer haar vage contouren behouden en kunnen meubels en knuffeldieren beangstigend zijn, want niet duidelijk zichtbaar.

Hoe meer zonlicht naar binnen kan, hoe duidelijker de voorwerpen in de kamer. Hoe minder er te gissen overblijft. Hoe duidelijker de contouren.

Met andere woorden: hoe méér kennis er komt bij de ouders, hoe rustiger hun kinderen zullen zijn.

Onderschat in dat opzicht de ‘statische energieën’ van jullie boeken niet. Door alleen al een aantal boeken in een kinderkamer te plaatsen met daarin informatie over het heelal, universele energie, esoterische kinderverhalen enzovoort ontstaat er al een kennisbank in de kamer waar het kind in droomstaat uit kan putten.

Dus: Grimm naar de woonkamer en Eckhart Tolle tussen de knuffelberen. En laat hem daar nu helemaal op zijn plek zijn!

(Via Kuthumi

Vergelijkbare berichten