contact met kantoor Different Perspective

Energetisch consult

Soms loop je tegen jezelf aan, of tegen omstandigheden, die je graag wilt veranderen. Maar hoe?
Je leven blijven leiden op dezelfde manier en dan verwachten dat er iets vanzelf verandert, is na verloop van tijd geen optie meer.

Als je zaken wilt veranderen, aanpakken, oplossen of gaan begrijpen, dan heb je een frisse blik nodig.
Een ander perspectief van waaruit er, samen met jou, inventarisatie van je leven tot nu toe wordt opgemaakt. En waarbij dan ook de mogelijkheden worden blootgelegd om iets daadwerkelijk te veranderen.

Want die mogelijkheden zijn er altijd. Je hebt alleen een andere invalshoek nodig om ze te kunnen zien.

Wendy Ebus
Wendy Ebus

Hieronder een kort voorbeeld van een sessie waarin iemands kernpersoonlijkheid wordt beschreven:

Wat kun je van mij verwachten bij een energetisch consult?

Ik maak met jouw toestemming contact met jouw begeleiding om inzicht te krijgen in jouw situatie. Vaak zie ik dan ook de mogelijkheden de je hebt om een bepaalde situatie gestalte en vorm te gaan geven. Het is voor jou vaak een bevestiging van wat je eigenlijk al als ‘buikgevoel’ vermoedde; maar net zo vaak komen er verrassende nieuwe invalshoeken aan bod.

sessie wendy Ebus

Ik noem dit channelen; de informatie komt voor mij vanuit het universele veld, en is altijd duidelijk en zonder oordeel. Je kunt tijdens zo’n energetisch consult gewoon je vragen stellen en daar kan ik dan ook dieper op ingaan.

Hier een voorbeeld van een stukje transchannel:

Je gaat hoe dan ook met een frissere blik, met nieuwe handvaten om zaken aan te pakken en een opgeruimd gemoed de deur weer uit.

Een sessie duurt meestal 1 tot 1,5 uur en alles wordt opgenomen, zodat je het later nog een keer op je gemak kunt naluisteren. Jouw investering in jezelf hiervoor is € 115,- per sessie.

Nog een voorbeeld van een persoonsbeschrijving, diens gidsen en overledene:

Vergelijkbare berichten