Galactische Akasha records

Galactische Akasha Reading

Een Galactische Akasha reading brengt inzicht in de eerdere ervaringen die jouw ziel heeft opgedaan tijdens vorige levens.
Ik ga in de deze universele bibliotheek, specifiek op zoek naar ervaringen die jouw ziel heeft opgedaan voordat ze heeft gekozen voor een incarnatie op onze aarde. Deze ervaringen hebben kennis en eigenschappen opgeleverd, die in dit leven wellicht kunt gebruiken of al gebruikt. Hoe fijn is het dan wanneer je daar méér inzicht in krijgt!

Lichtwerker die uitkijkt naar universum

In een Galactische Akasha Reading kijk ik naar de diverse beschavingen in verschillende tijdvakken die hier op aarde zijn geweest. Maar daarnaast ga ik ook op zoek naar jouw afkomst en jouw eerdere incarnaties in ons universum, buiten onze aarde. Denk daarbij aan plaatsen zoals de Pleiaden, Andromeda en Lyra om er een paar te noemen.


Tijdens een reading waarbij ik toegang vraag tot de computerdatabase van het universum, komen die aspecten van jouw ziel naar voren die nu in dit leven gezien willen worden. Hierdoor krijg je meer begrip en een vollediger beeld van jouw potentie en van wie jij in essentie bent.
Eventuele blokkades die jou verhinderen om dit potentieel open te maken en of te benutten kunnen tijdens een reading en healing ter afsluiting worden weggenomen.

Wanneer het in jouw ziele blauwdruk ligt, kan ik ook de galactische herkomst van de elementalen in jouw persoon terugvinden. We onderschatten het wellicht, maar ik zie vaak een oorspronkelijke en rechtstreekse invloed van elementalen bij iemand. Het duiden daarvan kan dan heel veel ‘aha’ en begrip geven.

Avalon


Atlantis onder water

De Akasha kronieken zijn een energetische bibliotheek van informatie die het collectieve bewustzijn van alle zielen in tijd en ruimte bevat. Men gaat ervan uit dat de Akasha kronieken alle woorden, gedachten, emoties en handelingen bevatten die ooit in dit universum hebben plaatsgevonden.
Ze zouden de opslagplaats zijn van alle kennis die ooit bekend is geweest en alle wijsheid die ooit gedeeld is van dit universum.



Vergelijkbare berichten